Print E-mail Share

Stel zelf uw menu samen

Prijslijst 2018

Beste klant,

De goede bereikbaarheid,op 3 km afrit Affligem E40

 

Geef uw feest alle ruimte.

De stemmige grote zaal biedt ruimte voor 180 disgenoten die genieten van onze feestgerechten,de kleine feestzaal biedt ruimte voor 45 feestvierenden en biedt u een enige kans om in een knusse sfeer,kleine en grote levensgebeurtenissen te doen uitgroeien tot een onuitwisbare herinnering

Receptie tot 300 personen.

 

De ruime keuze aan vlees en visspecialiteiten worden op een creatieve en smakelijke wijze aan u gepresenteerd.

Wij verzorgen uw Huwelijksfeest-,verjaardagsfeest-,communiefeest-,lentefeestfeest-,julileumfeest-,doopfeest of borrel-,b b ,rouwmaal .

Voor elke gelegenheid de gepaste formule.

Traiteurafdeling Take away  :enkel  vrijdag en zaterdag zie lijst.

 

Bediening is inclusief  voor het menu

De tafelschikking gebeurd in samenspraak volgens uw wensen:

 

De Dj kan u zelf meebrengen ,desnoods zorgen we voor de nodige documentatie hierover

De Garnituren bij de gerechten zijn aangepast volgens de markt v/h seizoen.

Indien u aan het dessert nog andere genodigden laat aansluiten bij het dessert voor het dansfeest moet dit aantal wel worden medegedeeld.

De reservatie gebeurd ter plaatse ,door storting van het gevraagde voorschot.

Wat de dranken betreft kan u kiezen tussen :

  • Een dranken forfait per persoon wijnen wit/rood
  • Een dranken forfait per persoon bieren en water
  • Afrekening van alle dranken volgens verbruik en stock

De afrekening gebeurd de maandag na de feest of op afspraak.

Receptie +/- 1 uur   of   Aperitief ( 1 glas) 

Luxe Mousseux  Luxenbourg                                   €    18,00 / fles

Cava Campanario  brut                           € 25,00 /fles

Paul Louis Methode Traditionelle brut         € 30,00 /fles

Champagne van het huis                          € 40,00 /fles

Champagne Pommerie brut                      € 50,00 /fles

Toostje en Hapjes &Tapa’s

Deze hapjes worden opgediend in kleine glaasjes ,lepeltjes en schaaltjes en zijn aangepast aan het seizoen van het jaar.

Assortiment van 3 stuks koude  hapjes per persoon aan € 4,00

Assortiment van 3 stuks warme hapjes per persoon aan € 6,00

Assortiment v 2 koude & 2 warme hapjes per persoon aan €8,00

Assortiment v 2 koude & 3 warme hapjes per persoon a  € 10,00

Assortiment van 3 stuks Tapa ‘s per persoon aan € 15,00

Assortiment van nootjes , chips &rauwkost per persoon aan € 1,50

 

Drankenforfait Receptie(vaste prijs voor 1 uur) Forfait receptie 1 aan 16,00€

*Cava  witte wijn pils 

*Fruitsap

*Assortiment van 2 koude en 2 warme hapjes

 

Marktmenu 1

Vitello tonato (kalfsfilet en tonijnsaus)

of

Spiesje van scampi gegratineerd

of

Warme carpaccio van zalm mouselline,wakamé,tomaat

****

Zeebaarsfilet,spinazie,pasta fregola,zachte curry of Mousellinesaus

of

Kalfsmedaillon met salisausje en erwtezalfje  gratin

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

****

Mokka

aan € 42,00 per persoon

U kan dit menu uitbreiden met een roomsoep naar keuze( zie lijst)

supplement van € 3,00 per persoon

Marktmenu 2

Tonijnfilet, yzu, strukturen van radijs,wakamé,pasta

of

Tartaar van zalm met zure room ,croutons en slaatje

of

Italiaanse parmaham ,gegrilde groentjes,rucola,zongedroogde tomaat

****

Kalfsmedallon met vier groentjes ,gratin dauphinoise

of

Parelhoen gegaard onder lage temperatuur ,pompoencreme,

witloof brocolli, crumble van nootjes, sausje van porto

of

Eendeborstfilet gegaard onder lage temperatuur sausje van Luikse stroop

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

of

Annanas carpaccio,mongosorbet,frambozencoulis,munt

****

Mokka 

aan € 42,00 per persoon

U kan dit menu uitbreiden met een roomsoep naar keuze( zie lijst)

supplement van € 3,00 per persoon

 

Marktmenu 3

Kabeljauwfilet Royal,risotto,erwtjes, schuim van garnaalmelk

of

Tongfilet, pasta fregola, asperges, courgette gegratineerd

****

Pata Negrafilet op lage temperatuur gegaard,verse pickles,wortelpuree

of

Kalfsmedailon gepersileerd ,mosterd, mosterdzaadjes,cruble van chorizo

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

of

Frambozensorbet,crumble,munt,pistachecake

****

Mokka 

aan € 48,00 per persoon

U kan dit menu uitbreiden met een roomsoep naar keuze( zie lijst)

supplement van € 3,00 per persoon

 

Marktmenu 4

 

Kabeljauwfilet Royal ,erwtenmousse, mousseline van rode pepers

****

Lamsracks korte snit, gratin, vijf groentjes, demi glace

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

of

Perensorbet Poire Williams, brownie ,crumble , vanillesaus

****

Mokka 

aan € 49,00 per persoon

U kan dit menu uitbreiden met een roomsoep naar keuze( zie lijst)

supplement van € 3,00 per persoon

 

Marktmenu 5

Carpaccio van schotse zalm

****

Grietfilet ,krokante groentjes,fregola,blanke boter

****

Parelhoenfilet , parmaham ,tomatenpesto en mozzarella,risotto

of

Parelhoenfilet Fine Champagne

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

of

Perensorbet Poire Williams, brownie ,crumble , chocoladesaus

****

Mokka 

aan € 55,00 € per persoon

U kan dit menu uitbreiden met een roomsoep naar keuze( zie lijst)

suplement van € 3,00 per persoon

Marktmenu 6

Schotse zalmfilet Mousellinesaus of bearnaisesaus

****

Kalkoenmedaillons Fine Champagne, Rostie s

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

****

Mokka 

aan € 39,00 per persoon

 

Marktmenu 7

Schotse zalm op 3 wijzen,tartaar,gerookt,mousse

****

Zeebaarsfilet ,asperges,erwtjes,pasta gegratineerd

****

Rundsfilet , primeusgroentjes, demi glace,gratin dauphinoise

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

of

Perensorbet Poire Williams, brownie ,crumble , chocoladesaus

****

Mokka en zoetigheden

aan € 59,00 per persoon

U kan dit menu uitbreiden met een roomsoep naar keuze( zie lijst)

supplement van € 3,00 per persoon

 

Marktmenu 8

Carpaccio van zalm met kleine salade

****

Zeebaarsfilet , prei, tuinkruidensausje

of

Zeebaarsfilet ,witloof ,saffraansausje,tomaatjes

****

Kalfsmedaillon , groentenbouquet, sausje van breydelspek

of

Kalfsmedaillon ,sausje van mosterd ”Tierentijn” gebakken witloof

****

Dessertbord (creme brulé,mousse v chocolade,bavaroise,krokantje)

of

Perensorbet Poire Williams, brownie ,crumble , chocoladesaus

****

Mokka en zoetigheden

aan € 55,00 per persoon

U kan dit menu uitbreiden met een roomsoep naar keuze( zie lijst)

suplement van € 3,00 per persoon

 

Kinderen tot 10 jaar kunnen genieten van dit menu

Kindermenu

Kaaskroket 1 stuk

****

Kipfilet met appelmoes en frietjes

of

Balletjes in tomatensaus met frietjes

of

Kindersteack met sla en frietjes

****

Gebakje

Prijs :16,50 €

Prijs :20,00 € twee kaaskroketten

Nachtverstevigers

8,00 €/persoon Kaastafel met belgische en franse kazen,

broodkorf ,druiven,noten

10,00 €/persoon Kaastafel met belgische en franse kazen,

broodkorf ,druiven, noten ,en Beenham

2,00/stuk Belegde broodjes

Drankenforfait wijnen

Drankenforfait wijnen aan tafel

Wit: Chardonnay

Rood: Chateau Fage graves de vayres

Prijs : 12,00€ per persoon

 

Drankenforfait bieren & waters na het diner vanaf 60 personen

Bieren : Jupiler, hoegaarden, palm, carlsberg, kriek, Pale ale, rodenbach

Frisdranken:spa,bruis,plat,cola,limonade,tonic, tea Koffie en thee

Prijs: 18, 00€ per persoon na een menu of buffet

Deze forfait loopt tot 4 uur na het einde van het feestmaal.Na afloop van het forfait worden de dranken aangerekend volgens verbruik samen met het personeel (uren na de 4 uur) tot einde feest .

 

De dranken kunnen ook aangerekend worden op verbruik tot einde feest samen met het personeel.

 

Onze Buffetten warm en koud

Tapa’s avond Rechtstaand aan hoge tafels begin tot einde.

7 stuks/persoon uit te kiezen/ 3koud en 4 warm stuks uit te kiezen

Tapa Koud

Tapa van parmaham met meloenbolletjes

Tapa van witloofpastei metgroene asperge en tomaat

Tapa van gerookte Heilbot rucola

Tapa van mozarella en basilicum tomaat

Tapa van geitekaas pesto en zongedroogde tomaat

Tapa van verse anjovis met peper

Tapa van coctail garnaal

Tapa van coctail van verse zalm

Tapa Warm

Tapa van Tongfilet met sausje van nolly prat

Tapa van Zeebaars met sausje van saffraan

Tapa van Vlaswijting met honing,rabarber, appel sausje v konicksbier

Tapa van Eendeborstfilet met sausje van Luikse stroop

Tapa van Lamskoteletje met wortelpuree demi glace

Tapa van Paella met scampi en mossel of kippeboutje

Tapa van Scampi met zachte curry v cocosmelk

Tapa van St Jacobsvrucht met champagnesaus

Tapa van Rivierkreeftjes met nantuasaus

Tapa van Mosseltjes met sausje van Nolly prat

Tapa van verse Tonijn met balsamico en pesto

Tapa van witloof met witte pens en st Jacopsvrucht

Tapa van gebakken geitekaasjes met spek en honing

Tapa van gegratineerde oester

Prijs: 40,00 € / Persoon

Alle dranken worden per stuk aangerekend tot einde

 

Voorgerechten buffet

Vanaf 50 personen

Keuze uit verschillende bordjes door de gasten zelf uit te kiezen

Op bordjes (koud)

Carpaccio( runds)met picorino en balsamico(Runds)

Salade Carpese ,zongedroogde tomaatjes met mozarella en basilicum

Serranoham met Meloen

Carpaccio van tonijn met groene kruiden en raketsla

Parmaham met Gegrilde groentjes

Tomaat garnaal met slaatje

Gerookte heilbot

Gerookte Schotse zalm

Eenden leverpastei

Geelvin tonijn met wakamè en limoen

Vitello tonato

Opgevulde pepertjes met tonijnvulling

Verse sardientjes gegrilde poivrons en italiaans broodje

Pasta scampi curry cocosmelk tomaatjes

PRIJS : 45,00 €/persoon

De dranken worden per stuk aangerekend tot einde

 

Koud Buffet vanaf 50 personen

Carpaccio met pecorino,verse basilicum en balsamico

Parmaham met meloen

Salade Caprese(Mozzarella,pesto en zongedroogde tomaatjes)

Gepocheerde zalm Belle Vue

Gerookte zalm

Gerookte Heilbot

Gerookte Forelfilets

Gevulde eitjes tricolor

Gevulde tomaatjes met grijze garnaal

Pastei met uienconfituur

Pastei van krab met sausje van waterkers

Gegrilde beenham in de klem

Oesters

Roast Beef met seldersla

Griekse Olympussla met kip en fetakaas

Pasta met scampi’s en zachte curry van cocosmelk

Pasta met paprika en rivierkreeftjes

Rijstsla met krokante groentjes

Aardappelsla met peterselie

Uitgebreid assortiment aan salades en koude groenten

Diverse koude sausen

Al onze buffetten zijn voorzien van een assortiment broodjes.

Prijs : 45,00 €/Persoon

De dranken worden per stuk aangerekend tot einde

 

Gastronomisch buffet vanaf 70 pers

Voorgerechten Buffet Keuze uit verschillende bordjes

Tomaat garnaal

Gerookte heilbot

Gerookte Schotse zalm

Meloen met Parmaham

Carpaccio van Rundsfilet met parmazaanse kaas

Eendeleverpastei

Zalm belle vue

Mozzarella met zongedroogde tomaatjes

Vitello tonato

Warm buffet in de zaal in

Chafing Dish: 3 soorten door u uit te kiezen

Zalmfilet met saffraansausje

Tongfilet, currysausje met coco’smelk

Varkenshaasjes met mosterd en mosterdzaadjes

Parelhoenfilet Fine Champagne

Lamsvlees met brabantse groenten

Alsook : Aardnootjes,rijst of pomme Dauphine ,puree van worteltjes

prijs 50,00€ per persoon

Dessertenbuffet met koffie

Creme Brulé,Tiramisu,Mousse van Chocolade ,pannekoekjes,ijs,bavaroise enz…

Prijs : 12,00€/persoon

Prijs : 15,00€/persoon voor gasten avondfeest(zonder voorafgaand menu)

 

Warm & Koud buffet

Voorgerechten buffet Vanaf 70 personen

Keuze uit verschillende bordjes door de gasten zelf uit te kiezen

Op bordjes (koud)

Carpaccio( runds)met picorino en balsamico(Runds)

Salade Carpese ,zongedroogde tomaatjes met mozarella en basilicum

Serranoham met Meloen

Carpaccio van tonijn met groene kruiden en raketsla

Gerookte Schotse zalm

Geelvin tonijn met wakamè en limoen

Vitello tonato

Warm buffet in de zaal in Chafing Dish:

4 soorten door u uit te kiezen

Stoofpotje zeebaarsfilet met mosseltjes in witte wijnsaus

Scampi en tongfilet, saffraansausje en roze peper

Parelhoenfilet met babyananas en curryroom

Eendeborstfilet met Luikse Stroop

Kalfsmedaillon met demi glacesaus en groene peper

Lamskoteletjes demi glace

Alsook : Gratin Dauphinoise,rijst of pomme Dauphine

Prijs : 50,00 € per persoon

De andere dranken nadien worden per stuk aangerekend tot einde

Dessertenbuffet met koffie

Creme Brulé,Tiramisu,Mousse van Chocolade ,pannekoekjes,ijs,bavaroise enz…

Prijs : 12,00€/persoon

Prijs : 15,00€/persoon voor gasten avondfeest(zonder voorafgaand menu)

 

Italiaans buffet warm en koud

Keuze uit verschillende borden

Italiaanse voorgerechtjes buffet

Carpaccio met picorino en balsamico(Runds)

Salade Carpese ,zongedroogde tomaatjes met mozarella en basilicum

Carpaccio van tonijn met groene kruiden en raketsla

Italiaanse Salami choriso

Parmaham met Gegrilde groenten,gourgette,tomaat,champignons,aubergine

Opgevulde kleine piquillo pepers met italiaanse geitekaas

Opgevulde tomaatjes met olijfolie en Serranoham

Vitello tonato

In Chafing Dish: warm 4 verschillende pasta’s(uit te kiezen)

Lasagne bolognaise

Penne all Pesto (groene kruiden)

Penne Arabiata ( pikant)

Trenette met Saffraan met ham

Trenette met Radichio met Serranoham

Tagliatelli met vodka en spekjes

rijs : 45,00 € per persoon

Alle dranken worden per stuk aangerekend tot einde

 

Dessertenbuffet met koffie

Creme Brulé,Tiramisu,Mousse van Chocolade ,pannekoekjes,ijs,bavaroise enz…

Prijs : 12,00€/persoon

Prijs : 15,00€/persoon voor gasten avondfeest(zonder voorafgaand menu)

 

Internationaal buffet

Italiaanse voorgerechtjes buffet

Carpaccio met picorino en balsamico(Runds)

Salade Carpese ,zongedroogde tomaatjes met mozarella en basilicum

Carpaccio van tonijn met groene kruiden en raketsla

Italiaanse Salami choriso

Parmaham met Gegrilde groenten,gourgette,tomaat,champignons,aubergine

Opgevulde kleine piquillo pepers met italiaanse geitekaas

Opgevulde tomaatjes met olijfolie en Serranoham

Vitello tonato

In Chafing Dish: warm

Italiaanse Lasagne of Penne arrabiata of Trenette met Saffraan met ham

Spaanse Paèlla (gamba’s, mossel ,schelpjes,scampi’s)

Mexicaanse vleesschotel (kalfs)

Belgische Stoofvlees met kriekenbier

Prijs :45,00 €/persoon

De dranken worden per stuk aangerekend tot einde

Dessertenbuffet met koffie

Creme Brulé,Tiramisu,Mousse van Chocolade ,pannekoekjes,ijs,bavaroise enz…

Prijs : 12,00€/persoon

Prijs : 15,00€/persoon voor gasten avondfeest(zonder voorafgaand menu)

 

Walking Dinner

aan hoge tafels rechtstaand

Koude voorgerechtjes deze worden rond gedragen in de zaal

-Tartaar van zalm-

-Parmaham met meloenbolletjes

-Suschi  tonijn

-Vitello tonato

Warme voorgerechten:

3 stuks uit te kiezen deze worden rondgedragen in de zaal

Zeebaarsfilet, saffraansausje en roze peper

Tongfilet met sausje van nolly prat

Vlaswijting met honing,rabarber, appel sausje v konicksbier

Scampi met zachte curry v cocosmelk

St Jacobsvrucht met gesmolten witloof en champagnesaus

Scampi met pikante saus

Gebakken geitekaasjes met spek en honing

Gegratineerde oester

Warme Hoofdgerechten :

3 stuks uit te kiezen deze worden rond gedragen in de zaal

Parelhoenfilet met babyananas en curryroom

Eendeborstfilet met Luikse Stroop

Kalfsmedaillon met demi glacesaus en groene peper

Lamskoteletjes demi glace wortelpuree

Italiaanse Lasagne of Penne arrabiata of Trenette met Saffraan met ham

Spaanse Paèlla met scampi

Belgische varkenswangetjes met kriekenbier

Nagerechtjes deze worden rond gedragen in de zaal

Creme brule,mousse v chocolade ,tiramisu,bavaroisetaartjes,fruittaartjes

Prijs 55,00 €per persoon

 

Babyborrel 1

Vanaf 15 uur tot 18 uur (vanaf 50 pers)

*Receptie van 15 uur tot 16 uur aan 10,00 €

Ontvangst met Cava,fruitsap en witte wijn

3 hapjes, deze worden rond gedragen in de zaal.

*Dessertenbuffet met koffie van 16 uur tot 17 uur aan 15,00€

Uigebreid dessertenbuffet met bavaroise, creme brulé, chocolademousse, panna cotta, Tiramisu, 

tiramisu,pannekoekjes,fruit,chocoladefontein,panna cotta,ijs,enz …

*Bar open van 17u tot 18u aan 6,00 €

Er wordt een drankenbuffet opgesteld waaruit u een keuze kan maken in

witte en rode wijn,frisdranken en waters.

Bieren zijn op aanvraag te verkrijgen en worden in rekening gebracht.

Prijs 33,00€ Per persoon

 

Babyborrel 2

Vanaf 15 uur tot 18 uur (vanaf 60 pers)

Receptie van 15 uur tot 16 uur aan 10,00 €

Ontvangst met Cava,fruitsap en witte wijn

3 hapjes, deze worden rond gedragen in de zaal.

Tapas : vanaf 16 uur tot 17 uur

deze worden rond gedragen in de zaal. aan 25,00 € per persoon

Parmaham met meloenparels –

Vitello tonato

Penne arrabbiata of saffraansausje met ham

Paella met kippeboutje

Scampi met zachte curry v cocosmelk

Dessertje :

Tiramisu 

creme brulé

Bar  open van 17u tot 18u aan 8,00 €

Er wordt een drankenbuffet opgesteld waaruit u een keuze kan maken in

witte en rode wijn,frisdranken en waters, koffie

.Prijs 38,00€ Per persoon

 

Bieren zijn op aanvraag te verkrijgen en worden in rekening gebracht.

Nadien worden alle dranken zorgvuldig genoteerd en in rekening gebracht

 

Nachtverstevigers

8,00 €/persoon Kaastafel met belgische en franse kazen,

broodkorf ,druiven,noten

10,00 €/persoon Kaastafel met belgische en franse kazen,

broodkorf ,druiven, noten ,en Beenham

2,00/stuk Belegde broodjes

 

 

Wijnlijst 2017

BTW 21% INBEGREPEN

Receptie +/- 1 uur   of   Aperitief ( 1 glas) 

Luxe Mousseux  Luxenbourg                                   €    18,00 / fles

Cava Campanario  brut                           €  25,00/fles

Cava Marquise de Monistrol brut               € 27,00 /fles

Paul Louis Methode Traditionelle brut         € 30,00 /fles

Champagne van het huis                          € 40,00 /fles

Champagne Pommerie brut                      € 50,00 /fles

 

Witte wijn

Chateau Mousseyron Bordeaux 17,00€ /fles

Chateau Graveliere Prieure Graves 30,00€ /fles

Chateau Cabanes Graves 35,00€ /fles

Domaine du Moulin Pizay Cotes de Bergerac Moelleux 30,00€ /fles

Bourgogne Chardonnay

Chablis Domaine de Vauroux 30,00€ /fles

Muscadet de Sevre et Maine La Marinière 20,00€ /fles

Sauvignon Pays d’Oc 25,00€ /fles

Chardonnay Pays d’Oc 25,00€ /fles

Rode wijnen

Chateau le Chéne de Margot Cotes de Blaye 2011 20,00€ /fles

Chateau Croix du Tale Haut Medoc 2011 25,00€ /fles

de Labégorce Zéde Haut Médoc 2011 30,00€ /fles

Chateau Maillard Graves 2009 25,00€ /fles

Chateau lamanieu Graves 2010 30,00€ /fles

Chateau Graveliere de Prieuré Graves 2009 35,00€ /fles

Chateau L’de la Louvière Pessac Léognan 2012 25,00€ /fles

Chateau Grand Pey Lescours St Emilion Grand Cru 2009 45,00€ /fles

Chateau au Pont de Guitres Lalande de Pomerol 2008 37,00€ /fles

Chateau Ruat Petit Poujeaux Moulis 2006 35,00€ /fles

Chateau Moulin de Lille St Estèphe 2011 40,00€ /fles

Domaine Zéde de la Bégorge Margaux 2006 45,00€ /fles

 

 

Lijst Gerechten

  • KOUDE VOORGERECHTEN
  • Carpaccio van geelvin- tonijn met sorbet van tomaat en raketsla
  • Rundcarpaccio met snippers van picorino en verse basilicum
  • Duo van gerookte Schotse zalm en Gravad Lachs op slaatje van sojascheuten
  • Torentje van gerookte zalm met verse basilicum en sausje van gaspachio
  • Schotse zalmtartaar met kruidenroom
  • Spaanse Serrano ham met meloen
  • Ganda ham met meloen
  • Gerookte forelfilet met gribichesaus
  • Assortiment van gerookte vissoorten met gribichesaus
  • Zacht gerookte Schotse zalm met zijn garnituur
  • Kleine salade van gerookte heilbot met dennepitjes
  • Klein Frisgroen slaatje met heilbotplakjes en hoeve eitje
  • Kleine salade van schotse zalm met notenolie
  • Kleine salade van schotse zalm met amandelolie en balsamicoazijn
  • Kleine salade van gerookte kalkoenfilet en vinigrette van sinaasappel
  • Kleine salade v kippenwit met mousse v banaan en vinaigrette van sinaasappel
  • Kleine salade van grijze noordzeegarnalen met witloof en amandel vinaigrette
  • Kleine salade met gerookte eendenborst en frambozen vinaigrette
  • Kleine salade v gebakken geitenkaasje met spek meloenblokjes, arcaciahoning
  • Kleine salade van kreeft met frambozendressing en notenolie
  • Kleine salade van gerookte kwartel met dressing van Honing en balsamico
  • Slaatje van Zeebrugse garnalen versierd met gefrituurde Serranoham
  • Slaatje met Scampis en gebakken geitenkaasje gewikkeld in spek
  • Aardappel in de pel met handgepelde garnaal en vleugje kaviaar
  • Slaatje met zalmfilet en st Jacobsoester gekruid met Balsamico azijn
  • Salade van Scampi met een karamel van prei en asperges, citrusbotersausje
  • Brochette v Jacobsvrucht, Scampi, staartvis, kl salade v balsamicovinaigrette
  • Mousse van gerookte forel op slaatje met romig sausje van bieslook
  • Mousse van zalm overgoten een romig sausje van gerookte zalm met dille
  • Mousse van krab met fijne kruiden
  • Mousse van twee forellen met een kleine salade van veldsla
  • Mousse van Knorhaan (rouget ) met gember en prei
  • Mousse van St Jacobsvruchten met kervel
  • Mousse van Rivierkreeft met getomateerde vinaigrette
  • Terinne van duif met ganzenlever
  • Terinne van Parelhoen met pistache
  • Terinne van Everzwijn met rode uienconfituur
  • Terinne van Haas met uienconfituur
  • Terinne van Patrijs met dennepitten en uienconfituur
  • Terinne van Hert met winterse garnituur
  • Cocktail van grijze garnaal
  • Cocktail van krab
  • Cocktail van verse zalm

 

Warme voorgerechten

Zalmfilet

  • Supreme van Schotse zalmfilet met krokante groentjes in roomsaus
  • Supreme van Schotse zalmfilet met Hollandaisesaus
  • Supreme van Schotse zalmfilet Mousselline
  • Supreme van Schotse zalmfilet met romig sausje van tuinkruiden
  • Supreme van Schotse zalmfilet met romig sausje van saffraan
  • Supreme v Schotse zalmfilet met zachte curryroom van appels en cocosmelk
  • Supreme van Schotse zalmfilet met krokante groentjes in blanke boter
  • Supreme van Schotse zamfilet in bladerdeegje met romige kruidensaus
  • Supreme v Schotse zalmfilet, spinaziesnippers en sausje v witte wijn
  • Supreme van Schotse zalmfilet op bedje van broccolipuree in saffraanroom
  • Supreme van Schotse zalmfilet op bedje van spinazie in blanke boter
  • Supreme van Schotse zalmfilet op bedje van spinazie met zachte curryroom
  • Supreme van Schotse zalmfilet in het groen met zalmeitjes
  • Supreme v Schotse zalmfilet, mosterdmouselline, zuurkool, mosterdzaadjes
  • Supreme van Schotse zalmfilet met tomatensausje van basilicum
  • Supreme v Schotse zalmfilet op bedje v verse pasta met sausje van rode curry
  • Supreme van Schotse zalmfilet op bedje van verse pasta met St Vincentsausje
  • Supreme v Schotse zalmfilet, courgette en sojascheutjes, gegratineerd
  • Schotse zalmfilet op bedje v pasta grijze garnaal, sausje v schaaldieren
  • Bladerdeeggebakje opgevuld met zalm, scampi s en appeltjes in curryroom
  • Duo zalm en gerookte zalm op bedje van brussels lof in blanke boter
  • Papilotte v zalmfilet met groentesliertjes gebakken in filodeeg met zoete dille dressing

Staartvis (lotte)

  • Supreme van Staartvis op bedje van prei in romige bieslooksaus
  • Supreme van Staartvis op bedje van prei in blanke boter
  • Supreme van Staartvis op bedje van spinazie met zachte curryroom
  • Supreme van Staartvis op bedje van spinazie met safraanroom
  • Supreme van Staartvis op bedje van spinazie in blanke boter
  • Supreme van Staartvis met groentesliertjes in blanke boter
  • Supreme van Staartvis met krokante groentjes in romig sausje
  • Supreme van Staartvis op bedje van gesmolten witloof in blanke boter
  • Supreme van Staartvis met groene pepers in romige saus
  • Supreme van Staartvis met drie pepers in blanke boter
  • Supreme van Staartvis met bazielkruid en luchtige champagneboter
  • Supreme van Staartvis met roze pepers in romig sausje
  • Supreme van Staartvis met preiwit in romig kruidensoepje
  • Staartvis verpakt in fillodeeg met krokante groentjes in zoete dille dressing

Noordzeetong

Geen steentong of solle de limande of tongschar maar belgische echte zeetong

  • Zeetongfilets en garnaaltjes in bladerdeegje met nantuasausje
  • Zeetongfilets gefarceerd met duxelle van champignons gegratineerd
  • Zeetongfilets gefarceerd met schotse zalm en spinazie in romig sausje v saffraan
  • Zeetongfilets met knapperige groentjes in romig sausje
  • Zeetongfilets met spinaziesliertjes in roomsaus
  • Zeetongfilets met zachte curryroom en spinaziesliertjes
  • Zeetongfilets met spinaziesliertjes en saffraanroom
  • Zeetongfilets cordon bleu in romig sausje van Nolly Prat
  • Zeetongfilets met venkel en romig sausje van Pastis
  • Zeetongfilets en zalm in romig soepje van witloof
  • Filets van noordzeetong met Mechelse asperges en kort gebakken lamsoor
  • Zeetong van de laatste sleep gefileerd met Champagnesaus gegratineerd
  • Zeetongreepjes en grijze garnaaltjes in bladerdeegje met nantuasaus

Stoofpotjes en vispannetjes

  • Vispannetje met zalm, zeetong en Scampi in witte wijnsaus gegratineerd
  • Vispannetje met zalm, zeetong, mosseltjes en garnaaltjes met sausje v saffraan
  • Vispannetje opgevuld met gepocheerde zalm, sausje van Witte v Hoegaarden
  • Vispannetje opgevuld met Kabeljauwfilet Royal en mosterdmousseline
  • Scampi’s met getomateerd sausje van pastis, cognac en dragon
  • Scampi’s in lookboter
  • Scampi’s in romig sausje van look en peterselie
  • Stoofpotje van zeetong, Scampi en St Jacobsvrucht met groentesliertjes, sausje van zoete wijn
  • Stoofpotje van Scampi’s met sausje van Pastis, Cognac en dragon
  • Stoofpotje van zalm, zeetong en Scampi met groentsliertjes gegratineerd
  • Stoofpotje v Gamba, Kreeft en St jacobsvrucht met groentesliertjes gegratineerd
  • Rougetfilets met groentesnippers in blanke botersausje
  • Brickdeegje gevuld met Scampi, St Jacobs, zeetong zoetzuur
  • Gemengd slaatje van groentetagliatelli met Grietfilet gegratineerd
  • Zeetongreepjes en grijze garnaaltjes in bladerdeegje met nantuasaus
  • Zonnevis op bedje v aardappelmousseline met zachte look en viaigrette van aromaten

Kreeft

  • Warme kreeft in een romig sausje met groentesliertjes gegratineerd
  • Warme kreeft met krokante groentjes in blanke botersaus
  • Warme kreeft Amoricaine met room en cognac
  • Warme kreeft Mouselline
  • Warme kreeft à l’indienne met zachte curry en rijst
  • Koud versierde kreeft Belle Vue

Kabeljauwrugfilet Royal

  • Kabeljauwfilet Royal met mozzarella, basilicum en tomatenmouselline
  • Kabeljauwfilet Royal met mosterdmousseline en mosterdzaadjes
  • Kabeljauwfilet Royal met Hollandse saus en aardappel met peterselie
  • Kabeljauwfilet Royal met sausje van rivierkreeftjes en tomaatjes
  • Kabeljauwfilet Royal gegratineerd met krokante groentjes
  • Kabeljauwfilet Royal met tapijtschelpen, lamsoren in olijfolie met saffraan
  • Filet van Kabeljauw Royal met cantharellen en erwten
  • Filet van Kabeljauw Royal met Mosterd mouselline
  • Kabeljauwfilet Royal op een mousse van worteltjes met mosterdmousseline

Culliaire gerechtjes

  • Zeewolffilet met groentesnippers en een Chablissausje
  • Staarvisfilet met Nantua saus versierd met rivierkreeftjes
  • Bladerdeeggebakje met St Jacobsoester met gewelde boter
  • 3 Reuze Gambas met ananas en St jacobsoester met Kerriesaus uit Madagaskar
  • Gebakken Zeebaars met Basilicumroomsaus
  • Gebakken wilde zalm met jonge prei en Champagne- Zurkelsaus
  • Rougetfilets met groentesnippers in blanke botersausje
  • Brickdeegje gevuld met Scampi, St Jacobs, zeetong zoetzuur
  • Zonnevis op bedje v aardappelmousseline met zachte look en viaigrette van aromaten

Jonge Grietfilet

  • Grietfilet met groentesliertjes, verse pasta en madras curry
  • Grietfilet met kreeftsausje en verse pasta
  • Grietfilet met groentesliertjes, verse pasta gegratineer
  • Jonge Grietfilet met Champagnesaus gegratineerd
  • Filet van jonge Griet met duxelle van paddestoelen en pijpajuintjes
  • Grietfilet met duxelle van artisjok gegratineerd
  • Gemengd slaatje van groentetagliatelli met Grietfilet gegratineerd

Soepen

  • Romig soepje van tomaat
  • Crème Portugaise
  • Romig soepje van Asperges
  • Romig soepje van Waterkers
  • Romig soepje van Broccoli
  • Romig soepje van Pompoen
  • Romig soepje van Champignons
  • Romig soepje van Kervel
  • Romig soepje van Prei
  • Romig soepje van Wortelen
  • Romig soepje van courgettes en komkommer
  • Romig soepje van Bloemkool
  • Romig soepje van Venkel
  • Romig soepje van Bospaddenstoelen
  • Romig soepje van Knolselderie met wortelen
  • Romig soepje van Kip Henry IV
  • Romig soepje van Curry met kip

Consommé en andere soepjes

  • Koude Tomatensoep met garnituur
  • Thais soepje van Cocosmelk met citroengras
  • Consommé Chasseur
  • Consommé Madrilaine
  • Consommé Royal
  • Consommé met gevogelte soesjes
  • Consommé met bospaddenstoelen
  • Consommé Brunoise
  • Consommé Julienne
  • Vissoepje met korstjes en rouille
  • Romig Garnaalsoepje
  • Kreeftenroom met cognac
  • Mosselroomsoepje

Sorbets

  • Sorbet van Poire Williams
  • Sorbet van Eau de Villee
  • Sorbet van Gewurztraminer
  • Sorbet van Veenbessen
  • Sorbet van Champagne
  • Sorbet van Asperges
  • Sorbet van Meloen
  • Sorbet van Perziken
  • Sorbet van Groene selder
  • Sorbet van Dragon
  • Sorbet van Aardbeien
  • Sorbet van Frambozen
  • Sorbet van Groene Appel
  • Sorbet van Cassis
  • Sorbet van Passievruchten

Hoofdgerechten

Gevogelte

Parelhoenfilet

  • Parelhoenfilets met appels en veenbessen Fine Champagne
  • Parelhoenfilets sausje van Vin Jaune witte rozijntjes en paddenstoelen
  • Parelhoenfilets opgevuld met groene kool en witloof in sausje van porto
  • Parelhoenfilets opgevuld met parmaham, witloof en salie
  • Parelhoenfilets met mosterd en mosterdzaadjes, witloof en tomaat
  • Parelhoenfilets met bosschampignons
  • Parelhoenfilets op schijfje geitekaas met woudchampignons
  • Parelhoenfilets met muscaatdruiven en romig sausje van zoete wijn
  • Parelhoenfilets in romig sausje van schit take, tomaat en broccolie
  • Eendeborstfilet
  • Eendeborstfilet met sausje van Luikse stroop Gratin Dauphinoise
  • Eendeborstfilet op Normandische wijze appels en calvados
  • Eendeborstfilet met sausje van honing en groenteboeketje
  • Eendeborstfilet met sinaasappels en Grand Marniersaus
  • Eendeborstfilet met sinasappelschilletjes en groene peper in romige saus
  • Eendeborstfilet met witloof en bospaddestoelen
  • Eendeborstfilet met roze peper en GratinDauphinoise

Mechelse Koekoek

  • Mechelse koekoekfilets met appels en veenbessen Fine Champagne
  • Mechelse koekoekfilets met paddestoelen en sausje van Vin Jaune en witte rozijntjes
  • Mechelse koekoek filets opgevuld met groene kool en witloof in sausje van porto
  • Mechelse koekoekfilets opgevuld met parmaham, witloof en salie
  • Mechelse koekoekfilets met bosschampignons
  • Mechelse koekoek filets op schijfje geitekaas met woudchampignons
  • Mechelse koekoek filets met muscaatdruiven en sausje van zoete wijn

Struisvogelfilet

  • Struisvogelfilet met bospaddestoelen
  • Struisvogelfilet met groene peper in roomsaus

Konijnefilets

  • Konijnefilet Maulnaise romig mosterdsausje met cognac

Kalkoenfilet

  • Kalkoenfilet Fine Champagne, peren en veenbessen
  • Kalkoenfilet met muskaatdruiven in romig sausje van cointrau
  • Kalkoenfilet met mosterd en mosterdzaadjes
  • Kalkoenfilet met witloof en sausje van porto
  • Kalkoenfilet met witloof en bospaddestoelen
  • Kalkoenfilet met sinaasappels en grand marnier

Vleesgerechten

Varkensvlees

  • Varkenshaasjes op grootmoeders wijze
  • Varkenshaasjes met spinazie en oesterzwammen
  • Varkenshaasje en geitekaasje in spek gebakken verpakt in filodeeg ovengaar met sausje van demi glace en zachte mosterd
  • Varkenshaasjes met sausje v gember, gevulde aardappels in de schil
  • Varkenshaasjes met pasta, mascarpone kruidensausje
  • Varkenshaasjes bouquetiere, gratin (witloof, tomaat, wortel, boontjes )

Lamsvlees

  • Lamskoteletjes bouquetiere, Gratin Dauphinoise
  • Lamskoteletjes gepersileerd met mosterd Gratin Dauphinoise
  • Lamskoteletjes met bospaddenstoelen
  • Lamshaasjes met tagliatelli en tomatensausje van basilicum
  • Lamshaasjes met groene boontjes in variatie
  • Lamshaajes in de oven gebakken met persilade van verse kruiden

Kalfsvlees

  • Kalfsgebraad met witte druiven en romig sausje van cointrau en honing
  • Kalfsgebraad met paddestoelen en romig sausje met bieslook
  • Kalfsgebraad met bospaddestoelen tomaat en cressonette
  • Kalfsgebraad bouquetiere Gratin dauphinoise
  • Kalfshaasjes met vijf groentjes Gratin dauphinoise

Rundsvlees

  • Rundsgebraad bouquetiere gratin dauphinoise
  • Runderhaas met drie pepers in roomsaus
  • Runderhaas met Bearnaise saus, tomaat en cressonete
  • Runderhaas Chorron (getomateerde bearnaise saus)
  • Runderhaas met groene peper in roomsaus
  • Runderhaas bouquetiere gratin dauphinoise
  • Runderhaas in korstdeeg bearnaise
  • Runderhaas met champignons

Kalfszwezerikken

  • Kalfszwezerik met sausje van curry
  • Kalfszwezerik krokantgebakken met groene boontjes en Mouselline

Vleesgerechten

  • Medaillon van Duke of Berkschire-varken opgevuld met risotto van boschampignons en ganzelever in crepinette.
  • Medaillon van Duke of Berkschire-varken opgevuld met mozarella, basilicum en zongedroogde tomaatjes in crepinette.
  • Varkensribstuk van Duke of Berkschire-varken gegratineerd met rozemarijn
  • Varkensribstuk van Duke of Berkschire-varken met Parmaham, witloof en salie.

Wild

  • Fazantfilet Fine Champagne, appels en veenbessen
  • Fazantfilet op Brabantse wijze
  • Herterugfilet met appel en veenbessen in romig sausje van cognac
  • Herterugfilet met sausje van Tierlantijntjesmosterd en mosterdzaadjes
  • Herterugfilet met krieken en amandelkroketjes
  • Hazerug met mosterdsausje
  • Hazerug met wintergarnituur
  • Desserts
  • IJstaart in twee lagen gegarneerd naar keuze
  • Vanilleroomijs Chocoladeroomijs
  • Mokkaroomijs Pralineroomijs
  • Pistacheroomijs Amandelroomijs
  • Aardbeienroomijs Butterscotsch ijs
  • Kaneelroomijs Peperkoekroomijs
  • Speculoosroomijs Roomijs van Rhum met rozijntjes
  • IJsvormen Sierstukken, Ijsduiven, Ijshoorn, Ijshuisje, Sportagen
  • Geflambeerd met Grand Marnier
  • Gelegenheidstaart Huwelijk, Doop, Communie, Verjaardag, Jubileum, (biscuit, slagroom en vers fruit)

Diminitiefjes (kleine gebakjes)

  • Dessertbuffet zonder ijs
  • Dessertbuffet met ijs en sorbet
  • Dessertbord (aardbeien, mango, chocolade bavaroise)
  • Dessertbord (misserable, chocolade, poire williambavaroise)
  • Dessertbord (javanais, miserable, flambè)
  • Piece Montè van aardbeien bavaroise met zijn coulis
  • Piece Montè van chocolade met vanillesaus
  • Brickdeeggebakje opgevuld met Chutney van ananas, perenijs poire william en basilicum
  • Pannenkoekje gevuld met rode vruchten overgoten met coulis van frambozen, amandelroomijs, aardbeien en rode bessen
  • Pannenkoekjes, vannilleroomijs en coulis van aardbeien
  • Pannenkoekjes met warme chocoladesaus en chocoladeroomijs
  • Appelbeignet en amandelroomijs met coulis van abrikozen en amandelschilfertjes
  • Ijsgekoelde nougat met frambozensaus en sorbet van frambozenbier
  • Warme appeltaart met vanillesaus en amandelroomijs
  • Gekarameliseerde ananas met vanilleboter en cocosroomijs
  • Gebakken appeltjes met thijmhoning, witte rozijntjes, peperkoekroomijs en amandeltjes
  • Gekarameliseerde perzik met pistacheijs en coulis van passievruchten
  • Gratin van peren met sauternewijn en vanilleroomijs
  • Rode vruchten gegratineerd in roomsaus met aarbeienroomijs
  • Gebakken golden Delicious met krenten en kaneelijs

Avondfeestverstevigers

  • Kaastafel met belgische en franse kazen, broodkorf
  • Beenham met broodkorf
  • Belegde broodjes
  • Zwitserse Raclette
  • Koffiekoeken
  • Uiensoep
  • Koude Pasta’s